Menukaart

Catering en Partyservice

Hierbij treft u een prijslijst aan van Toko Toet cateringservice. De gerechten kunnen eventueel in speciale warm houd bakken worden geleverd, van waaruit dus ook meteen opgeschept kan worden , maar wilt u het allemaal wat netter uitgestald hebben, dan kan dit overgezet worden in chafing dishes, kosten voor het gebruik en schoonmaak €12,45 per chafing dish.

Er kan in de bestaande menu’s hier en daar wat gewijzigd worden, alles is bespreekbaar.

  • Bedieningskosten: per persoon € 22,00 per uur.
  • Gebruik en schoonmaak van borden en bestek: € 1,20 per persoon.
catering-partyservice-2
Professionele cateringfaciliteiten

Menukaart voor de catering

Aankleding van het buffet is het beste ter plaatse te bespreken, wat betreft de speciale wensen, het aanwezig meubilair, het van tevoren of tegelijkertijd in orde maken van het buffet en de kosten die daar eventueel mee gemoeid zijn. Als de catering op zondag of maandag valt, moeten wij u helaas extra kosten in rekening brengen omdat wij normaliter op die dagen, wat betreft de catering gesloten zijn, de personeelskosten zijn € 54,50. De prijzen zijn exclusief Btw, voor de menu’s 6%, en het overige 21%. Exclusief transportkosten (voor het brengen en eventueel weer ophalen van de spullen)

Aantal personen voor een Catering dient minimaal 10 te zijn.

Professionele cateringfaciliteiten

Cateringsformulier

  • Wijzigingen graag 36 uur van tevoren opgeven
  • De prijzen zijn exclusief BTW, voor de menu’s 6% en het overige 21%, exclusief transport kosten (voor het brengen en ophalen van het materiaal)
  • Voor persoonlijk onderhoud betreffende de catering graag na telefonische afspraak