Professionele cateringfaciliteiten

Catering

In familiekring maar ook in bedrijfsverband, gaat de liefde steeds vaker door de maag. Toko Toet speelt met diverse arrangementen op deze tendens in. Zorg voor budget en professionele cateringfaciliteiten maken elk evenement, van klein tot groot, al bij voorbaat geslaagd. Een persoonlijk advies en vanzelfsprekend een proef op de som bij Toko Toet zelf zijn altijd verhelderend. Maak een eigen keuze van de diverse menu-recepturen van Toko Toet om in elk geval uw feest culinaire gezien, succesvol te maken. Wij nodigen u dan graag uit om – liefst na een telefonische afspraak – uw wensen met ons te bespreken.

Aangeklede borrel. Vaak zijn er momenten dat u met vrienden, personeel of relaties bij een heuglijk moment wilt stilstaan. Zo’n samenzijn is natuurlijk niet compleet zonder Indische hartige snacks. U zult het met ons eens zijn dat de volgende suggestie bij iedereen in de smaak zal vallen.

catering-2
Diverse recepturen

Menukaart voor de catering

Op de verrassende kaart van Toko Toet spelen diverse menu’s een centrale rol. Mooie Indonesische namen sieren dit culinair genot. De gerechten zijn veelal goed gekruid, en zeker niet te pittig. Natuurlijk heeft het menu van Toko Toet nog een tal van andere overheerlijke verrassingen in petto.Maak een eigen keuze van de diverse recepturen van Toko Toet om in elk geval uw feest culinaire gezien, succesvol te maken. Wij nodigen u dan graag uit om – liefst na een telefonische afspraak – uw wensen met ons te bespreken.

De beste ingrediënten

Indonesische culinaire authenticiteit

Een authentiek stukje Indonesie op Beeklaanse bodem van Den Haag met tal van kant en klare lekkernijen om mee te nemen of ter plekke te nuttigen. Maar ook thuis kokkies vinden er alles wat hun hartje begeert. Verfijnde ingrediënten om elk thuis maal tot een feest te maken.