Hier bent u Onze Toko
Opmerking
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Deze website gebuikt cookies voor het beheer van toegang, navigatie en andere functies. Door het gebruiken van onze website stemt U toe dat we dit soort cookies plaatsen op Uw apparaat

Afdrukken E-mailadres
Onze Toko
In minder dan twee generaties is Toko Toet tot een trefpunt voor liefhebbers van Indonesisch eten uitgegroeid. In een ongedwongen sfeer worden menu's en gerechten bereid, die gasten thuis of ter plekke kunnen nuttigen. En natuurlijk heeft Toko Toet alles in huis om een avondje kokkerellen thuis bijzonder feestelijk te doen verlopen. Zoek ons dus snel eens op aan de Beeklaan en kies op uw gemak datgene wat van uw gading is. Waar nodig staan wij u graag met advies terzijde.
Toko Toet: Onze recepturen zijn onze gerechten
Vanwege haar talrijke sporen uit het koloniale verleden wordt Den Haag ook wel weduwe van Indie genoemd. Toko Toet dankt haar reputatie dan ook vooral aan haar trouwe gasten uit de Hofstad die als weinig anderen de kwaliteit van haar Indonesische gerechten weten te schatten. De gerechtenkaart van Toko Toet is zo samengesteld dat aan de meest kritische wensen tegemoet gekomen kan worden. Speciale aanbeveling verdienen de menu's die altijd met de grootst mogelijke zorg voor u worden bereid.

 

Verrassende menukaart
Op de verrassende kaart van Toko Toet spelen diverse menu's een centrale rol. Mooie Indonesische namen sieren dit culinair genot. De  gerechten zijn veelal goed gekruid, en zeker niet te pittig. Natuurlijk heeft het menu van Toko Toet nog een tal van andere overheerlijke verrassingen in petto.

 

Indonesische culinaire authenticiteit
Een authentiek stukje Indonesie op Beeklaanse bodem van Den Haag met tal van kant en klare lekkernijen om mee te nemen of ter plekke te nuttigen. Maar ook thuiskokkies vinden er alles wat hun hartje begeert. Verfijnde ingredienten om elk thuismaal tot een feest te maken.
Toko, eethuisje en afhaalservice.

Dagelijks geopend:

dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 - 20.00 uur.
Zaterdag: 10.00 uur tot 19.00 uur.
Zondag: 16.00 uur tot 20.00 uur.

Maandag gesloten.


Tevens bieden wij ook Ind(ones)ische catering en partyservice.

Beeklaan 376a 2562 BG Den Haag Tel. 070- 360 90 23 Fax 070 - 427 53 72
 
Banner