Hier bent u Menukaart Catering en Partyservice
Opmerking
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Deze website gebuikt cookies voor het beheer van toegang, navigatie en andere functies. Door het gebruiken van onze website stemt U toe dat we dit soort cookies plaatsen op Uw apparaat

Afdrukken E-mailadres
Menukaart voor Catering en Partyservice
(vanaf 1 augustus 2017)
Hiernaast kunt u een keuze maken uit onze menu's >>
Hierbij treft u een prijslijst aan van Toko Toet cateringservice. De gerechten kunnen eventueel in speciale warm houd bakken worden geleverd, van waaruit dus ook meteen opgeschept kan worden , maar wilt u het allemaal wat netter uitgestald hebben, dan kan dit over gezet worden in chafingdishes, kosten voor het gebruik en schoonmaak € 12,45 per chafingdish.

Er kan in de bestaande menu's hier en daar wat gewijzigd worden, alles is bespreekbaar.
Bedieningskosten: per persoon € 22,00 per uur. Gebruik en schoonmaak van borden en bestek 
€ 1,20 per persoon.

Aankleding van het buffet is het beste ter plaatse te bespreken, wat betreft de speciale wensen, het aanwezig meubilair, het van tevoren of tegelijkertijd in orde maken van het buffet en de kosten die daar eventueel mee gemoeid zijn. Als de catering op zondag of maandag valt, moeten wij u helaas extra kosten in rekening brengen om dat wij normaliter op die dagen, wat betreft de catering gesloten zijn, de personeelskosten zijn € 54,50.
De prijzen zijn exclusief Btw, voor de menu's 6%, en het overige 21%. Exclusief trans portkosten (voor het brengen en eventueel weer ophalen van de spullen)

Aantal personen voor een Catering dient minimaal 10 te zijn.

Klik hier om een vrijblijvend  Catering formulier in te vullen.

Mocht u nog vragen of aanmerkingen hebben, neemt u dan alstublieft contact op via telefoonnummer 070-3609023
fax 070-4275372
 
Banner