Hier bent u Catering
Opmerking
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Deze website gebuikt cookies voor het beheer van toegang, navigatie en andere functies. Door het gebruiken van onze website stemt U toe dat we dit soort cookies plaatsen op Uw apparaat

Afdrukken E-mailadres
Catering
In familiekring maar ook in bedrijfsverband, gaat de liefde steeds vaker door de maag. Toko Toet speelt met diverse arrangementen op deze tendens in. Zorg voor budget en professionele cateringfaciliteiten maken elk evenement, van klein tot groot, al bij voorbaat geslaagd. Een persoonlijk advies en vanzelfsprekend een proef op de som bij Toko Toet zelf zijn altijd verhelderend. Maak een eigen keuze van de diverse menu-recepturen van Toko Toet om in elk geval uw feest culinaire gezien, succesvol te maken. Wij nodigen u dan graag uit om  - liefst na een telefonische afspraak - uw wensen met ons te bespreken.
Aangeklede borrel. Vaak zijn er momenten dat u met vrienden, personeel of relaties bij een heuglijk moment wilt stilstaan. Zo'n samenzijn is natuurlijk niet compleet zonder Indische hartige snacks. U zult het met ons eens zijn dat de volgende suggestie bij iedereen in de smaak zal vallen.
Menukaart voor de catering

Op de verrassende kaart van Toko Toet spelen diverse menu's een centrale rol. Mooie Ind(onesi)sche namen sieren dit culinair genot. De gerechten zijn veelal goed gekruid, en zeker niet te pittig. Natuurlijk heeft het menu van Toko Toet nog een tal van andere overheerlijke verrassingen in petto.Maak een eigen keuze van de diverse recepturen van Toko Toet om in elk geval uw feest culinaire gezien, succesvol te maken. Wij nodigen u dan graag uit om - liefst na een telefonische afspraak - uw wensen met ons te bespreken.

Indonesische culinaire authenticiteit
Een authentiek stukje Indonesie op Beeklaanse bodem van Den Haag met tal van kant en klare lekkernijen om mee te nemen of ter plekke te nuttigen. Maar ook thuiskokkies vinden er alles wat hun hartje begeert. Verfijnde ingredienten om elk thuismaal tot een feest te maken.
Toko, eethuisje en afhaalservice.

Dagelijks geopend:

dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 - 20.00 uur.
Zaterdag: 10.00 uur tot 19.00 uur.
Zondag: 16.00 uur tot 20.00 uur.

Maandag gesloten.


Tevens bieden wij ook Ind(ones)ische catering en partyservice.

Beeklaan 376a 2562 BG Den Haag Tel. 070- 360 90 23 Fax 070 - 427 53 72
 
Banner